Housewarming

Hoi iedereen!

Wij willen je graag uitnodigen voor onze housewarming. ‘Housewarming?! Jullie zijn toch niet verhuisd?’ Nou, wel bijna! D.V. 1 januari 2019 hopen we in onze bus te trekken en er een jaar mee op reis te gaan. Dat betekent dat we je een jaar lang moeten missen! Daarom heten we je graag welkom op 24 november op de Archipelweg 222 in Leeuwarden om ons nog zeker één keer te zien voordat we weg gaan én om te zien waar we in gaan wonen. De housewarming loopt van 16:00-21:00. Je kunt dan zelf beslissen wanneer, hoe laat en hoe lang je blijft. Er is natuurlijk gezorgd voor wat te drinken en wat lekkers!

Challenge

We vinden het zelf heel leuk als mensen betrokken zijn bij onze reis (wat we precies gaan doen kun je alvast lezen op www.goingthisway.nl ). Daarom willen we je vragen om voor ons (per gezin) een opdracht te bedenken die we op onze reis kunnen uitvoeren. Dat kan bijvoorbeeld zijn: ‘maak een foto op het meest noordelijke puntje van Europa’. Op de dag zelf ligt er een papiertje waar je je opdracht op kunt schrijven en een doos waarin je deze kunt stoppen. We zijn erg benieuwd en zullen op onze website bijhouden welke opdrachten we hebben voltooid.

Iets mee geven

Als laatste het volgende: We hebben heel erg hard gewerkt en gespaard voor onze reis, maar we kunnen ons voorstellen dat mensen zeggen: ‘we zouden jullie graag iets mee willen geven’. We willen zelf zo min mogelijk spullen meenemen, dus hebben we het volgende bedacht voor de mensen die dat leuk vinden (voel je dus zeker niet verplicht, het is geheel vrijblijvend!):

Sponsor ons per kilometer! 1 kilometer staat voor ongeveer €0,20. Op de dag zelf zal er een doos staan, waarin je kilometers kunt doneren. Misschien sponsor jij dan wel een stukje naar de Noordkaap of een stukje naar Griekenland!

Dus in het kort:

Wat:                     Afscheid Jelte en Lydia en het bekijken van Heinz
Wanneer:           24 november 2018, inloopuurtjes van 16:00-21:00
Waar:                   Archipelweg 222, Leeuwarden

We hopen je daar te zien!

Jelte, Lydia en Heinz