Thuiswerken en werken aan ons huis

Ondertussen zijn we alweer bijna 4 maanden terug in Nederland én wat gaat de tijd alweer snel.. of toch niet? In de afgelopen tijd is er natuurlijk flink op de rem getrapt vanwege het coronavirus.. Alle afspraakjes en bezoekjes zijn gecancelled, Jelte werkt thuis én even lijkt het alsof we weer samen in de middle of nowhere zitten.. maar dan in huis. Wij zijn er in dat opzicht wel een beetje aan gewend, je afsluiten van de buitenwereld. Én ook het opgeven van vaste zekerheden én mogen vertrouwen op wat komen gaat.

“Thuiswerken en werken aan ons huis” verder lezen

Week 52 – Kerst in Nederland

Zondagmorgen worden we wakker bovenaan de dijk in België. We vonden het plekje niet superbijzonder, dus zijn we naar een camperplaats in Nederland gereden. Het was even heel apart om de grens over te rijden en we kijken nog steeds naar de kentekens en zijn verbaast dat we zoveel gele zien. Ook hebben we nadat we de grens zijn over gestoken meer Tesla’s gezien dan in heel onze reis. Nederland voelt heel rijk aan! (En is het natuurlijk ook!)

“Week 52 – Kerst in Nederland” verder lezen

[Opdracht] Kom bij ons (Geart en Jantine) op kraambezoek

Het was niet echt een kraambezoek meer, want Matthias was inmiddels al een half jaar oud, maar desondanks wilden we hem natuurlijk wel even komen bewonderen! Het was heel gezellig (Jelte heeft heerlijk met Thomas en zijn duplotrein gespeeld) en we hebben bewondering hoe geduldig en vol liefde Geart en Jantine met hun zoontjes omgaan. Tot de volgende keer!

[Opdracht] Geef een lifter een lift naar zijn/haar bestemming.

Ingezonden door: Ruben

Na aankomst met de ferry in Marokko, in de haven van Tanger Med, hebben we Sunny en Nathan een lift gegeven naar Tanger. Een rit van ruim een uur, door de douane en politie controle naar een bizarre stad.. in het midden van de nacht!

Eerder in Slowakije hebben we een ander stel een stuk op weg geholpen, ze liften van Polen naar Griekenland. Na 100 kilometer scheidden echter onze wegen.

Update!

In Andorra hebben we 5 lifters! een lift gegeven naar hun bestemming. Eerst een stel en daarna drie afzonderlijke mensen. Allemaal uit Argentinië en in Andorra op zoek naar werk. Deze keer zijn we niet vergeten om een foto te maken!